mandag den 18. februar 2008

Arbejd, arbejd

Hvem siger en blog skal opdateres ofte? Men nu er det nok på tide at jeg skriver lidt her. Efter en veloverstået nytårsaften (en fantastisk nytårsaften faktisk) havde jeg lige et par eksaminer der skulle overstås. Det gik ok, med et knap så prangende resultat (en 4'er, en 10'er og en hvor vi ikke har fået karakter endnu). Men det vigtigste skete den 1. februar hvor jeg blev fastansat ved Mjølner Informatics. Foreløbig arbejder jeg ca. 30 timer om ugen og læser enkeltfag ved siden af. Så må vi se senere om der skal laves om på den ordning (flere fag eller mere arbejde). Specialet vil formentlig blive skrevet i foråret 2010 og til den tid vil min erfaring være mere værd end min uddannelse :/ Heh. Men ikke desto mindre vil jeg have den uddannelse. Jeg vil gerne kunne kalde mig civilingeniør engang. Men indtil videre må jeg nøjes med at læse stille og roligt. Og så kan jeg jo altid hygge mig i Mjølners indlejrede afdeling.

Ingen kommentarer: