mandag den 29. januar 2007

Jubii, tilbage på skolebænken

Startede på min kandidatoverbygning i dag. 2 år mere på skolebænken så kan jeg (igen) kalde mig ingeniør. Læser teknisk IT, med retningen Distribuerede realtidssystemer. Uddannelsen foregår hovedsageligt på universitetet (eller rettere i IT-byen på Katrinebjerg), men der er enkelte fag på IHA. Så denne gang giver det en ekstra udfordring at rejse i tid og rum, så det bliver muligt at have timer på universitet og ingeniørhøjskolen samtidigt. I dette semester skal jeg have fagene Distribuerede Systemer, Indlejrede Realtidssystemer, Concurrency (første kvarter) og Machine Learning (andet kvarter). Bruger det meste af min tid på at finde ud af universitets elendige informationssystemer. Her er sgu noget de kan lære af IHA. Hmm. Jeg har åbenbart glemt at skrive på at jeg også skal have et fag der hedder Security (i andet kvarter).

Ingen kommentarer: