søndag den 19. november 2006

Og julen varer lige til påske

Årets Tjæreborg-julefrokost er nu vel overstået. Så vidt jeg ved uden uacceptable tab. Som sædvanligt starter en julefrokost med en hvis mængde forberedelse. Og jeg må sige, uden min hjælp tror jeg aldrig de var blevet færdig. Ellers også er det omvendt. Kan ikke sige det med sikkerhed, jeg lavede ikke andet end at prøvesmage maden. Sådan så det ud der hvor vi skulle spise. Den hvide "dug" blev senere dækket af fade med mad. Baren blev fyldt op med alt hvad der hører sig til (hvilket vil sige øl og snaps). Efter at alle gæsterne var ankommet kunne vi begynde at spise og drikke. Eller, vi kunne fortsætte med det, gæsterne kunne begynde. Eller de kunne begynde med at spise, tror sgu de fleste havde fået en øl før de kom. Undtagen dem der kørte bil. Hmm. Her er i hvert fald et billede af Chris hvor han lige har spist en "fiskefilet" der i virkeligheden var en paneret karklud. Efter nogle timer med mad og snaps var folk mere eller mindre stive. De fleste var nok mere stive, men jeg kan sgu ikke huske det. Snaps er godt. Til sidst var vi nogle der måtte ofre os og rydde op. Og som den flinke person jeg er meldte jeg mig frivilligt til denne tjeneste. Her ses Mads i aktion med at sætte møblerne på plads. Der findes også en lille video med Mortens tale fra i år. Billedet er ikke fantastisk, men lyden er helt fin (videoen er i 3gp format, så den kan ses på enten en mobil eller i quicktime player). Videoen findes her.

Ingen kommentarer: