søndag den 27. juli 2008

Minigolf på taget af Bruuns Galleri

Jeg har tidligere omtalt en minigolfbane, der er blevet anlagt på taget af Bruuns Galleri i Århus. Den gang, fra et år siden, var vi begge meget positivt overrasket over banen. Ikke mindst fordi både helheden omkring den og layoutet af de enkelte baner, var genialt, men også fordi det var nyt og anderledes. Banerne var ikke som man plejer, der var regler omkring bunkere, rough og vandhuller, ting der kørte rundt osv. Derfor anbefalede jeg at man tog op og prøvede den. Men denne gang var det ikke helt den samme positive oplevelse. Banernes tilstand var meget dårlig. Kun enkelte af de bevægelige dele bevægede sig, der var meget slid på banerne og enkelte huller, der gjorde det svært at spille præcist. Det virkede næsten som om banerne ikke var blevet renoveret i det år der var gået. Meget skuffende. Specielt når man tænker på hvor store muligheder de har, med Århus' mest centrale placering. Og hvor nye og innovative banerne var. Det eneste der manglede var simple renovationer. Men ok, der er nok andre prioriteter. Hvorfor jeg trækker min anbefaling tilbage.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Nicolaj!

Mit navn er Sune, og jeg er én af personerne bag Aarhus Minigolf. Jeg er lige blevet bekendt med din tilbagetrækning af din tidligere givne anbefaling. Jeg vil blot respondere på dette, og give udtryk for min beklagelse herover.

I løbet af vinteren arbejder vi på at få sammensat en nyt managementteam som skal bringe Aarhus Minigolf et skridt videre - herunder sikre at vores baner er 110 % i orden!!!

Tak for din feedback - det er trods alt sundt at få et spark engang imellem! Send mig en mail på sune@aarhusminigolf.dk, så inviterer vi dig op til sæsonstarten og gir en gigantisk fadøl :).

Mvh Sune Vestergaard

Anonym sagde ...

behovet for at se:)