tirsdag den 17. juni 2008

Endnu et semester overstået

Denne gang var det fagene Pervasive Healthcare og User Interface Software Technology, der skulle klares. Det første var et utroligt spændende læsekursus/projekt hvor vi selv skulle finde på en ting at implementere, indenfor emnet (der handler om hvordan man vha. it, kan løse vores samfunds nuværende og fremtidige sundhedsproblemer). Samtidig skulle vi finde en artikel hver, der omhandlede emnet, som vi så skulle fremlægge og diskutere på klassen. Meget spændende og jeg har da lært en del om sundhed og it :) Faget blev bestået ved at implementere og dokumentere en løsning på et problem, samt at fremlægge denne ved en minikonference. Det sidste fag var knap så spændende, et lidt for akademisk user interface-kursus. Men heldigvis fik jeg et 10-tal :) Næste semester (efter sommerferien [eller, det er jo egentlig ikke en sommerferie, jeg arbejder jo. Men fri fra skole har jeg da]) kommer jeg så til Kontraktbaseret Programmering og Advanced Topics in Software et-eller-andet. Det bliver sikkert spændende :)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tillykke. Det var flot.

Husk jeg flytter på lørdag, så hvis du keder dig, giver jeg en øl der :-)