onsdag den 25. juli 2007

Minigolf i Århus

Som tidligere beskrevet (her) er der en minigolfbane på taget af Bruuns Galleri i Århus.
For et stykke tid siden begyndte Århus Minigolf så at reklamere for sig selv og deres nye bane på toppen af midtbyen.
Så derfor var Katrine og mig oppe og prøve deres baner den anden dag.

Det er virkelig en af de flotteste og mest interessante minigolfbaner jeg har prøvet. Alle banerne har et eller andet specielt man skal tænke over. Her er det ikke bare firkantede baner hvor forhindringerne er nogle træbjælker der er sat vinkelret på banens kant.
Nej her er der både bunkere, vand, rough, green, roterende møllevinger, bakker og alt muligt andet.

Golfelementerne er implementeret på en smart og lidt skæg måde. Vand er en tynd blå måtte der ligger på banen (udskåret så formen ligner en vandforhindring), bunkers er noget lysebrunt der enten var noget tæppe eller noget kork (med tilhørende sænkning af boldens hastighed), roughen er en mørkegrøn plastik måtte (den hårde type man normalt ser udenfor).
Der er så lavet specielle regler omkring disse elementer (f.eks. skal man starte forfra hvis man rører ved vandet).

Alle disse elementer, sammen med banernes udformning med bakker, volde, huller, hældninger og alt muligt andet, gør det til en absolut fantastisk minigolfbane.

Herunder på billederne kan man se nogle af de mere golf'ede baner :)

På den til venstre kan man se to vandhuller og banen der hælder derned imod. Så kommer der en bakke op til greenen og en bunker til sidst :)
Til højre er der en bane med mange bakker på og en tidlig bunker. Et vandhul for enden samt rough'en modsat hullet.


Herunder ses en af de sidste huller (der er selvfølgelig 18 huller). En bunker i starten efterfulgt at et vandhul (hvor man samtidig skal forsøge at skyde rundt om hjørnerne og rough'en). Herefter kommer en bakke op til greenen, hvor der er både et stykke rough (i lyset bagerst) samt en jordvold (ikke synlig på billedet) man kan komme til at lægge bolden bag.Jeg var sgu imponeret. Altid god underholdning når der bliver gjort lidt ekstra ud af det og man ikke bare skal banke bolden på så mange bander som muligt.

Det kan klart anbefales at prøve. Der er en lille bar deroppe så man kan få en øl/sodavand, masser af plads og dejligt stille.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Nicolaj,

Fremragende indlæg - ikke mindst fordi jeg selv er en af ejerne bag Aarhus Minigolf. Vil du ikke sende mig en mail på sune@aarhusminigolf.dk - tror jeg har en sjov ide :o).