fredag den 29. juni 2007

Ferie på Cypern

Sommerferien i år, bestod af en tidlig uge på Cypern. Vi tog afsted mandag den 18. juni og kom hjem i mandags (den 25. juni).

Vi boede i feriebyen Ayia Napa (Agia Napa), der ligger på Cyperns sydøstkyst.
Det var et hyggeligt hotel (eller rettere en lille samling hoteller), ved navn Pavlinia, med tilhørende pool og bar. Som de fleste hoteller i Ayia Napa lå vores hotel dejligt centralt. Ca 200 meter fra midtbyen og 1 kilometer til stranden.Ayia Napa er lidt Cyperns svar på Ibiza. Byen har omkring 2600 indbyggere, men mange gange det i feriesæsonen. Hele byen består af hoteller, restauranter og barer/klubber. Det virker som om hele byen er centreret omkring restauranterne og klubberne, overalt er der folk med flyers og alle steder har en til flere "indsmidere" der forsøger at lokke folk ind med alt muligt.
Det er meget rart når man alligevel er i byen,men pisseirriterende hvis man bare er på vej igennem.
Alligevel er det smart nok at man kan få en af indsmiderne til at give en dobbelt op og gratis shots :)
Drinken til højre hedder forresten 'Up the arse'. Det lyder lidt underligt når man bestiller sådan en på engelsk ('I would like one up the arse as well').Med hensyn til barerne/klubberne havde de virkeligt gjort meget ud af det. Næsten alle stederne havde et tema (flintstones, Titanic, gammel engelsk borg osv.) og hele bygningen var udsmykket derefter. Flot og imponerende, men samtidigt grimt og usmageligt.
Vi var også inde på en skandinavisk bar, hvor de blandt andet serverede 'Ice shots' (der viste sig at være varm æblesnaps) og havde et fantastisk show på taget (udført til Firestarter med Prodigy).
De havde også en kikset lille O2-bar (ilt-bar) midt på gaden, der var åben om natten til dem der gik i byen. Heh. Den kan ses her til højre.På trods af at vi tog afsted tidligt på sommeren var det smedevarmt, vi havde 41 grader om lørdagen. Det gjorde også at man brugte lidt ekstra tid i skyggen og at poolen var lidt dejligere at komme i :)
Vi nåede også til stranden en enkelt dag, selvom man skulle gå over 2 kilometer for at komme til den gode. Men så var det sgu også dejligt der :)

1 kommentar:

ilyapadmore sagde ...

So, when you or your business have already got customers, find a way to|you probably can} conduct surveys among them. For instance, find a way to|you probably can} ask questions like if they that they} want to play your proposed slot sport. Shifting wilds – wilds that shift by one reel with each spin. Thus, it comes into play till it has disappeared over the aspect. Players looking for a thrill with out the risk and budget of extra complicated slots can attempt penny slots. So, slot machine improvement corporations have embraced penny 1xbet slots to seize the low-budget market segment.