lørdag den 13. januar 2007

Shit town

Så slog Århus lige til igen. Normalt parkerer jeg min cykel i vores aflåste cykelrum, men i går holdt den lige en halv time udenfor. Det var åbenbart alt hvad der skulle til for at en eller anden stodder besluttede sig for, at han ikke behøver betale for sine ting. Cyklen var låst og var parkeret sammen med en masse andre cykler. Faktisk var min den bagerste i rækken, men det havde åbenbart ikke den store effekt. Og klokken var kun halv ti, men det var så dårligt vejr at ingen opholdte sig udenfor (bortset fra ham idioten der stjal cyklen selvfølgelig). Utroligt at der er folk som ikke mener de skal yde noget som helst for at få nye ting. Hvor svært kan det være at få sig et job og så selv købe en cykel? For helvede da også.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er bare _teh suX0r_ at få stjålet sin bicikle. Jeg føler med dig og ser du stodderen og fanger ham, kan vi lege med ham nede ved havnen sammen? Måske er det ham der stjal en af de 6 jeg har fået stjålet mens jeg har boet i Århus.
Tusind kys og kram herfra (også til Allan fra Vittrup hvis du ser ham)

waldronradecki sagde ...

Sky’s the restrict and jackpots galore with premium slot games from Skywind. You have been warned 먹튀사이트 먹튀프렌즈 lol .It just retains getting better - often I get uninterested in slot games, however not this one, although. Although it may replicate Vegas-style slot machines, there are no cash prizes. Slotomania’s focus is on exhilarating gameplay and fostering a happy global community. The best online on line casino websites that we described right here have gotten 1000's of unique machines you'll be able to|you possibly can} try out for free.