mandag den 13. november 2006

It's a beautiful day..

Var en tur i Dyrehaven i dag. Fint efterårsvejr, med kulde og blæst, så der var vi heldige. Dog var der en masse irriterende mennesker der ikke kunne læse. Men sådan er det jo. You win some, you lose some. Først mødte vi nogle dådyrbørn og/eller -kvinder. De stod/lå i et par grupper rundt omkring. Her er et billede af en af de mindre grupper. Her ligger så en af de store hanner. Der stod på op til flere tydelige skilte udenfor at man skulle undgå at gå hen til dem i oktober/november. Men alligevel sendte folk deres børn helt hen til dem for at give dem æbler. Smart når hannen er i brunst og gerne vil smadre ting med sit gevir. Desværre skete der ingen ulykker. Dyrehaven kunne også præsentere en gruppe ænder der svømmede i en lille sø. Hannen her havde taget det fine tøj på i dagens anledning. Sidste stop på turen var ved en anden gruppe sjove dyr. Vildsvin. Umiddelbart efter vi var ankommet til deres indhegning skulle hele flokken på en løbetur, men vi nåede da at få billeder af to store hanner der var lidt uvenner.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fine billeder

Anonym sagde ...

Og siden hvornår er du begyndt at gå i Dyrehaven? Jeg tror, det er på tide jeg aflægger dig et besøg inden du får smag for grøn the og røgelsespinde. Ugh that!

Anonym sagde ...

En god tur ser det ud til.

lakotaeagleson sagde ...

Carousel refers to a grouping of slot machines, normally in a circle or oval formation. It flashes to alert the operator that change is required, hand pay is requested or a possible drawback with the machine. It can be lit by the participant by urgent the "service" or "assist" button. Real money mode is characteristic wealthy, and includes risk of|the potential of|the potential for} prompt wins. A real money deposit bonus is a bonus that you obtain whenever you https://helpfloodedserbia.org/ make a real money deposit.